Gör ett drag, ett smart drag.

Nu lanserar Svensk Ventilation kampanjen Smart drag för att uppmana fastighetsägare att ligga steget före nu när EU-parlamentet godkänt det nya energiprestandadirektivet.
”Kampanjen syftar till att informera och uppmana fastighetsägare till att inte vänta utan att redan nu agera genom att vidta ventilationsåtgärder i lokalbyggnader för minskad energianvändning, förbättrad ekonomi och för att samtidigt skapa ett bättre inomhusklimat och nöjdare hyresgäster.” skriver de i ett pressmeddelande.

– Den sparade kilowattimmen är bland det mest gynnsamma för ett hållbart samhälle och ett energimedvetet utförande av installationer och byggnation är en mycket viktig förutsättning för att vi ska nå våra klimat- och miljömål i Sverige. Det är hög tid för fastighetsägare att agera och genomföra investeringar som inte bara ger högre fastighetsvärde men som också är en lönsam affär för miljön, säger Britta Permats Vd Svensk Ventilation.

Läs mer på smartdrag.se där Svensk ventilation har samlat allt du som fastighetsägare behöver veta om energieffektivisering och vem du kan kontakta för att få hjälp.